30.6.12

Το My Lovable Baby αναδείχθηκε το καλύτερο blog στην κατηγορία "Παιδί"

Κάνουμε ένα διάλειμμα από τις διακοπές μας για να ανακοινώσουμε ότι στον μεγάλο διαγωνισμό των Top Blogs για την ανάδειξη του καλύτερου blog για το 2012, στον οποίο συμμετείχαμε δειλά-δειλά για να δούμε "τι ψάρια πιάνουμε" και ο οποίος (διαγωνισμός) ολοκληρώθηκε μόλις προχθές, το My Lovable Baby αναδείχθηκε το καλύτερο blog στην κατηγορία "Παιδί". 

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 339 blogs διαφόρων κατηγοριών και στο σύνολο πήραμε την 26η θέση, γεγονός που επίσης μας έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα, λαμβάνοντας υπόψη ότι το blog μας δεν είναι ευρέως γνωστό όντας σχετικά καινούριο στον χώρο της μπλογκόσφαιρας. Είμαστε όμως πανευτυχείς για την πρωτιά μας στην κατηγορία που εκπροσωπούμε (δηλαδή στην κατηγορία "Παιδί"). Τα ελάχιστα άρθρα που γράψαμε από τη δημιουργία μας μέχρι σήμερα φαίνεται ότι σας άρεσαν πολύ.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ και υποσχόμαστε περισσότερο και πολύ ενδιαφέρον υλικό μετά το καλοκαιράκι που θα έχουμε μαζευτεί και πάλι στη "φωλίτσα" μας.
Μέχρι τότε θα απολαμβάνουμε τα μπανάκια μας, τις ξάπλες μας και την ανεμελιά μας και θα σας διαβάζουμε χαλαρώνοντας. Όταν μας έρθει λιγάκι όρεξη να γράψουμε, θα σας γράψουμε πώς περνάμε.

Σας στέλνουμε πολλά φιλάκια και χίλια ευχαριστώ!

Μαμά και μπεμπούλα :)

6 σχόλια :

  1. Συγχαρητήρια! καλές διακοπές !:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράαααβο! Κι εγώ το ίδιο είχα κερδίσει πέρσυ και είχα καταχαρεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πω ότι κερδίσαμε και κανένα ΟΣΚΑΡ...!!!
      Χαχαχα...κάτι είναι και αυτό :)
      Για πλάκα συμμετείχα και δεν το περίμενα να σου πω. Το χάρηκα όμως!

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts