27.4.12

Happy moments: Στιγμιότυπα από τις διακοπές του Πάσχα #2



Σε συνέχεια του προηγούμενου post "Happy moments: Στιγμιότυπα από τις διακοπές του Πάσχα #1", συνεχίζουμε με νέες φωτογραφίες από εικόνες που αντικρίσαμε αλλά και από ευτυχισμένες στιγμές που ζήσαμε κατά τη διάρκεια των φετινών μας πολυήμερων Πασχαλινών διακοπών.

Η μπεμπούλα σε στιγμές ξεγνοιασιάς, το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου όπως φαίνεται από το μπαλκόνι στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, θέα από το ίδιο μπαλκόνι, ένα προβατάκι που αντικρίσαμε σε μία απογευματινή βόλτα με το καροτσάκι, ένας γλάρος πάνω σε μία βάρκα να ατενίζει το λιμάνι, το καρνάγιο στην παραλία γεμάτο ιστιοφόρα που περιμένουν τους ενοικιαστές του καλοκαιριού, μία βαρκούλα, ένας νεαρός ποδηλάτης που έκανε μία στάση να ξεκουραστεί, ευτυχισμένες στιγμές από την βόλτα που πήγαμε με τον μπαμπά σε μία από τις ολιγοήμερες επισκέψεις που μας έκανε, ο μουντός καιρός των τελευταίων ημερών που μας έκλεισε στο σπίτι για 4 συνεχόμενες μέρες και "τρωγόμασταν με τα ρούχα μας" μπεμπούλα και μαμά από την κλεισούρα, μία ανθισμένη αχλαδιά, η μπεμπούλα σκεπτική (αχ, να μπορούσα να διαβάσω τη σκέψη της) και πολλές...πάρα πολλές...ατελείωτες...εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός της μαμάς και που είναι αδύνατον να παρουσιαστούν σε ένα post.

Πήρατε όμως μία γεύση. Και του χρόνου να είμαστε καλά! Ανυπομονούμε τώρα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές...


2 σχόλια :

  1. Ομορφες εικόνες. Και του χρόνου να είστε γεροί και ειδικά οιμπεμπούλα σας που είναι μία κούκλα με την φανταστική φουστίτσα της!!! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Callie μου! Να είμαστε όλοι μας γεροί και δυνατοί του χρόνου και πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...

Your most lovable posts

Your most lovable posts