Menu - Mobile

9.11.16

Smart ideas: Πρόσκληση στο Handmade Xmas Cards Swap 2016



Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί για 4η συνεχόμενη χρονιά θα τρέξει η ανταλλαγή Xmas καρτών :) Μετά τα επιτυχημένα Handmade Xmas Cards Swap 2013, Handmade Xmas Cards Swap 2014 και Handmade Xmas Cards Swap 2015, σειρά έχει το φετινό Handmade Xmas Cards Swap 20​16 που όμως φέτος το διοργανώνουν από κοινού δύο αγαπημένες φίλες bloggers, η Αντωνία (Crazytourist) και η Μάρθα (Martha is Blogging) καθώς για φέτος παρέδωσα τη σκυτάλη της διοργάνωσης λόγω έλλειψης χρόνου. Τα κορίτσια έκαναν μία μικρή αλλαγή στους κανόνες. Σπεύστε να ενημερωθείτε, να λάβετε και να δώσετε χαρά και λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων δηλώνοντας συμμετοχή στα blog τους (​​​​εδώ: http://bit.ly/2fKxKCE ή εδώ: http://bit.ly/2fT0Lv8μέχρι και 14 Νοεμβρίου 2016.

Πέρα όμως από την ανταλλαγή καρτών, η Αντωνία διοργανώνει φέτος και ένα παιχνίδι ανταλλαγής δώρων για παιδάκια, το Junior secret Santa 2016 για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε από τη σχετική Ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο FB (την αναζητάτε ως Junior secret santa με σήμα το έλκηθρο) και να δηλώσετε συμμετοχή στη σχετική φόρμα (βλ. ΕΔΩ) μέχρι και αύριο 10 Νοεμβρίου 2016.

Συμμετέχετε και εσείς και μοιράστε λίγη ΑΓΑΠΗ, ένα ΧΑΜΟΓΕΛΟ και πολλή Χριστουγεννιάτικη ΜΑΓΕΙΑ!

Image via

9 σχόλια:

  1. Ασπασία ευχαριστούμε πολύ και για την ιδέα και για το οτι μας την εμπιστεύτηκες φέτος! Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε καλά!
    😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε που άφησες στα χέρια μας την διοργάνωση.
    Ολα θα πάνε καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα και τα δυο!!!!!
    Aς μοιράσουμε ευχές και λίγη μαγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντωνία, Μάρθα δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα πάτε σούπερ :)
    Ελένη, καλή διασκέδαση με τη συμμετοχή σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο όμορφες ιδέες και οι δύο!!! Με χαρά θα συμμετάσχω και στα δύο!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλεια, τέλεια! Έχω πάρει μέρος και στις δύο ανταλλαγές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφα...δυστυχώς όμως δεν πρόλαβα να πάρω μέρος και στην ανταλλαγή δώρων για παιδάκια της Αντωνίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. axxxxx φετος τα εχω χασει ολα Ασπασακι μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εύχομαι σε όσες φίλες πάρουν μέρος στη φετινή ανταλλαγή καρτών, καλή τύχη! Πέρισυ συμμετείχα κι εγώ, αλλά δυστυχώς, παρά το γεγονός πως φρόντισα η δική μου κάρτα να φθάσει στα χέρια της παραλήπτριάς της νωρίς και με ασφάλεια, δεν έλαβα ποτέ τη δική μου κάρτα και πικράθηκα πολύ που το ξωτικό μου με ξέχασε.... Έτσι λοιπόν, παρακαλώ πολύ όσες φίλες αποφασίσουν να λάβουν μέρος στη φετινή ανταλλαγή,να το κάνουν συνειδητά, ώστε να μην υπάρξει άλλος παραπονούμενος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε...